محل تبلیغات شما

جامعه یهو خر تو خر بشه چی میشه؟ بورس خر تو خر بشه چی میشه؟ اونایی که کار ثابت داشتن یهو بیکار میشن. اما بهتر بشه یهو حقوقشون دوبرابر میشه؟ نه نهایتا یکم بیشتر میشه. بورس بیاد پایین همه همون اندازه میان پایین. شرکتی که سهمشو دارن ورشکست بشه همه‌شون ورشکست میشن. خوب یعنی ما به شدت به شرایط وابسته‌ایم. اما هستن افرادی که وابسته نیستن. راننده تاکسی‌ها همیشه همونطوری کار می‌کنن. شاید یه روز بالا پایین داشته باشه اما نه کامل ورشکست میشن و نه یهو پولدار. کاملا مستقل از شرایط هستن. توی بورس‌های متمدن‌تر مثل نیویورک هم هستن افرادی که از پایین اومدن قیمتا سود می‌کنن. با ابزارهای مالی ای مثل کال و پوت. یا لانگ و . افرادی که اینجوری ترید می‌کنن خیلی مکانیزم باحالی دارن. در حالت عادی کمتر از بقیه سود می‌کنن و همیشه یه قسمت (کوچیک) از پولشون سوخت میشه. اما بازار همیشه اینطوری نمی‌مونه. همه می‌دونیم که یک روزی یهو بازار یه سقوط اساسی می‌کنه. به هر دلیلی. اون موقع این افراد نه تنها ضرر نمی‌کنن بلکه یهو چندبرابر پولدارتر میشن. یعنی چی؟ یعنی حد ضرر پایینی دارند اما حد سود بسیار بالاتری رو تجربه می‌کنن. ولی! فقط بعضی وقتا. بعضی وقتای خیلی نادر. اما اون‌هایی که همیشه کم کم سود می‌کردند این موقع‌ها پودر میشن. هیچی ازشون باقی نمی‌مونه و میرن کنار. همه پس اندازهاشون به فاک میره. در نهایت کیا بیشتر سود می‌کنن؟ در کوتاه مدت اونایی که هرروز سود میدادن. اما در دراز مدت اونایی که یهویی پولدار شدن. اونم از ضرر کردن بازار.

زندگی هم همینه. به عنوان یه کارمند از کارمند بودنم خیلی خوشحال نیستم. البته من دارم از مدیرم و همکارام چیزای زیادی یاد میگیریم اما حواسم هست که در این شرایط ممکنه یه روزی محکم زمین بخورم. مدیر الانم فینیشر خوبیه. یعنی بلده پروژه‌ها رو تموم کنه و تایم پرت کمی داشته باشیم. این چیزیه که من توش خیلی مشکل دارم و احساس می‌کنم از این لحاظ بودن توی این تیم برای من یادگیری زیادی داره (و البته برای تیم هزینه‌ی زیادی. یکم می‌ترسم بعد آزمایشی ردم کنن!) البته می‌خوام توی این سکتور باشم. قوانین بازی رو بشناسم. چون فکر می‌کنم این حوزه (بانکی) برای پول درآوردن خیلی خوبه.

به فکر هستم که یواش یواش سوئیچ کنم به پروژه‌ای کار کردن. اینجوری حقوق ثابت ندارم و شاید گاها به خنسی بخورم اما ۱- چون به ازای خروجی پول می‌گیرم، انگیزه‌ام برای کار کردن بیشتر میشه ۲- چون برای خودم کار می‌کنم یادگیری برام ارزشمندتر میشه ۳- نسبت به بالا و پایین سازمان‌ها هم مستقل میشم.

البته علیرضا همکار قبلیم اکثرا پروژه‌ای کار می‌کرده اما می‌گفت اوضاع پروژه گرفتن توی حوزه‌ی کاریش (هنری) اونقدر بد شده که همه بیکارن. ولی بعید میدونم این اتفاق برای حوزه‌ی من بیوفته در آینده‌ی نزدیک. چون از پرشتاب‌ترین حوزه‌های موجود کشور و دنیاست (تکنولوژی) و خوب اگر خواست دنیا تغییر کنه ما هم باید تغییر کنیم. چه بهتر که مجبور بشیم زودتر تغییر کنیم که وقت برای تغییر داشته باشیم.

باید به جواد بگم که وقتی پروژه میگیره به پروژه‌های دو نفره هم چشم داشته باشه. بهش بگم یه رزومه‌ی دو نفره بنویسیم و با هم پروسه‌ها رو انجام بدیم. برای شروع جواد خیلی خوبه. چون هم دوست قدیمی هستیم و هم خودش یه مدته که داره پروژه می‌گیره.

کل پولای خودم و خانواده رو از بورس کشیدم بیرون. عدد نسبتا درشتی شده بود (۱۸۰ م.ت) احساس می‌کنم نسیم طالب گوش دادن روش تاثیر زیادی داشت. یه ماه پیش این کارو کردم و بعد از یکم رشد بازار یه سقوط اساسی داشت. البته خیلی پایینتر از وقتی که من فروختم نیست ولی نشون میداد که پیش‌بینیم برای رخ دادن یه سقوط بی‌راه نبوده. با پولش با پدر یه زمین توی ولایت گرفتیم. برنامه داریم که یه کاری اونجا راه بندازیم. به دکتر گفتم اینو خیلی استقبال نکرد. می‌گفت بورس بهتره. البته که راست میگه اما هنوز یه مشکلی داره. داون ساید بورس هم زیاده. یعنی ممکنه یه سهم یهو نصف بشه و پس اندازت بره هوا. ولی برای زمین این اتفاق نمیوفته. البته دوست دارم دوباره برگردم به بازار سرمایه. اما اینبار نسیم طالب طور! با مشتقات. جوری که فقط آپ‌ساید داشته باشه و نه داون ساید. البته اینطوری اکثرا ضرر می‌کنم اما اگر یه بار سود کنم همه رو جبران می‌کنه. ولی خوب متاسفانه خیلی از این مشتقات مالی رو ما توی ایران نداریم. چرا؟ جالبه بدونید که چون مراجع فرموده‌اند حرام است! متاسفانه بسیاری از مراجع با تفکر سیستمی آشنا نیستند. اگر این مشتقات مالی باشه بازار خیلی پایدارتر میشه. این نوسانات عجیبی که ما این اواخر داشتیم رو نخواهد داشت. و با دانش بیشتر میشه پول در آورد.

باید یه م با دکتر بکنم ببینم مشتقات مالی باحال چی دم دست داره که بتونیم معامله کنیم.

ترکیب سنت و مدرنیته

تحت تاثیر نسیم نیکولاس طالب

کف مطلق استاندارد

یه ,خیلی ,هم ,البته ,رو ,یهو ,بیشتر میشه ,داشته باشه ,یه سقوط ,افرادی که ,اونایی که

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها