محل تبلیغات شما

سرم درد می‌کنه. خانواده داره میاد. تولد داداشمه. براش یکم تزئین کردم. هنوز کار داره. سارا خوبه اما عادیه. احساس می‌کنم خیلی تنوع‌طلب شدم و تعهدم در پایین‌ترین سطوح چند وقت اخیر قرار داره.

عادت بد چشم چرونی دارم. نمی‌دونمم چطور کنارش بذارم. داره اعتماد به نفسمو پایین میاره. نمیدونم چه فایده‌ای برام داره که اینکارو می‌کنم. شاید بدون اینکه بدونم هورمون ترشح میشه که باعث میشه این کارو ادامه بدم. اما راستش اینجوری اصلا تحریک هم نمیشم. قاعدتا نباید اینطور باشه. به نظرم بیشتر شبیه حس کنجکاویه تا جنسی. انگار دارم همه رو رنک می‌کنم. انگار دارم با سارا مقایسه می‌کنم. نمی‌دونم چمه دقیقا.

از بس قبل خواب کتاب صوتی گوش دادم، الان هروقت گوش میدم فورا خوابم می‌گیره. قدیما هم در مورد کتاب خوندن این مشکلو داشتم. به جاش تبدیل به یه قرص خواب خیلی سنگین میشه. کافیه ده دقیقه کتاب صوتی گوش بدم تا مثل خرس خوابم ببره. البته باید اونقدری آروم باشم که بتونم روش تمرکز هم بکنم. اگر حواسم پرت بشه تاثیرشو از دست میده.

حتی صبحا هم توی ماشین که گوش میدم به شدت منگ میشم! کاش میشد با یه مکانیزمی اینو برعکس کنم. یه جایی شنیده بودم که مغز وقتی در ماکسیموم یادگیری قرار می‌گیره که امواج آلفا منتشر می‌کنه. از قضا توی درس آز مهندسی پزشکی هم خونده بودیم که امواج آلفا با خواب‌آلودگی شروع به انتشار می‌کنن. شاید اینکه خوابم میاد نشون میده که در حداکثر یادگیری هستم.

ترکیب سنت و مدرنیته

تحت تاثیر نسیم نیکولاس طالب

کف مطلق استاندارد

هم ,می‌کنم ,کتاب ,میشه ,یه ,خوابم ,صوتی گوش ,کتاب صوتی ,امواج آلفا ,که امواج ,گوش میدم

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خیانت به فرزندم اندیشه های نو در آموزش و یادگیری